Transferul lui Chipciu o scoate pe FC Brasov din faliment? Fostul club incaseaza 750.000 de euro, adica 10% din datoriile clubului

Transferul lui Chipciu o scoate pe FC Brasov din faliment? Fostul club incaseaza 750.000 de euro, adica 10% din datoriile clubului

Superkombat "Morosanu vs Aygun" e la Sport.ro, pe 30 iulie in direct de la Mamaia

Steaua a batut palma cu Anderlecht pentru transferul lui Chipciu. Acesta va merge in Belgia pentru 3 milioane de euro, iar suma poate creste la 3,5 milioane de euro, in functie de performantele clubului in sezonul urmator. Steaua primeste cate 250.000 de euro daca Anderlecht castiga titlul si daca intra in grupele Champions League.

Un sfert din suma initiala de transfer va merge in conturile lui FC Brasov, dupa cum a declarat chiar Gigi Becali in urma cu cateva zile la Sport.ro. Acesta a dezvaluit ca a incercat sa ii convinga pe cei de la FC Brasov sa accepte o suma mai mica pentru a renunta la 25% din transferul acestuia, insa brasovenii au refuzat.

Suma poate fi un ajutor nesperat pentru FC Brasov, care este in proces de faliment, urmatorul termen fiind pe 3 august. Clubul are datorii de 7 milioane de euro, suma ce va fi incasata din transferul lui Chipciu la Anderlecht fiind 10% din datoriile totale ale clubului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies