Transferul la ASA, un mare esec? Inca o lovitura pentru Adi Mutu: ce s-ar putea intampla imediat dupa finalul sezonului

ASA Targu Mures a cerut intrarea in insolventa din cauza datoriilor. Detalii AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016, 16:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2016, 17:11

Vicecampioana Romaniei a cerut intrarea in insolventa si isi ia adio de la competitiile europene. Ar putea fi o mare lovitura si pentru jucatori, convinsi de conducere sa joace fotbal "pe caiet" in a doua parte a acestui sezon.

Transferul lui Mutu, din luna ianuarie, a venit la pachet cu un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, in care ASA explica faptul ca toti jucatorii au acceptat sa isi primeasca salariile pentru perioada ianuarie - iunie abia la finalul sezonului.

"Toti jucatorii au fost de acord ca drepturile salariale cuvenite pentru aceasta perioada sa fie achitate de clubul nostru in luna iunie, la incasarea drepturilor TV.", au spus oficialii clubului din Targu Mures.

Intrarea in insolventa ar putea da peste cap aceste planuri, iar platile s-ar putea face cu intarziere, partial sau total, insa doar dupa mai multe etape specifice procesului de insolventa.

Lui Mutu nu i-au iesit deloc planurile la Targu Mures. Euro este tot mai departe, cu fiecare etapa in care fostul capitan al nationalei ramane doar pe banca de rezerve la ASA.

In vara anului trecut, DNA a pus sechestru asigurator pe 1,8 milioane de euro din conturile clubului. De acolo au inceput problemele. Conducerea a facut recurs la aceasta decizie si a tot sperat ca banii sa fie deblocati. Acum, ASA Targu Mures a depus actele pentru intrarea in insolventa si asteapta sa primeasca un termen din partea instantei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!