Liga 1

Transferul care "nu se face" se poate face in cele din urma. Pandurii s-au razgandit: "Momcilovici poate ajunge la Steaua"

Stelistii il vor pe Momcilovici de la Pandurii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 12:59
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 12:56

Steaua si-a manifestat interesul pentru Momcilovici, fundasul stanga de la Pandurii Targu Jiu. Acesta a fost declarat netransferabil de managerul echipei, Narcis Raducan, insa acesta a revenit asupra declaratiei:

"Momcilovici poate ajunge la Steaua, e un traseu castigator pentru ambele cluburi. Dar nu cu 3 zile inainte de transfer. Avem 5 agenti din diferite tari la acest meci, avem golgheterul campionatului, vrem sa aducem fonduri din transferuri.", a spus Narcis Raducan la Steaua.

Fundasul poate ajunge la Steaua in iarna, atunci cand Radoi vrea sa isi intareasca echipa. Pe langa Momcilovici, Steaua il mai vrea si pe Belu de la Timisoara. Acesta joaca fundas dreapta la Poli Timisoara si va fi primul transfer al Stelei in pauza competitionala.

Daca ii va transfera pe cei doi, Steaua va avea o linie de fund schimbata cu 50% pentru 2016. Doar Varela si Tosca vor ramane in prima echipe, ambii fundasi centrali avand evolutii apreciate in acest sezon.

Modifică setările cookies