Alexandru Mitrita Universitatea Craiova Superliga

NEWS ALERT Transfer de top în Liga 1: Alexandru Mitriță a semnat!

Universitatea Craiova a rezolvat un prim transfer de top pentru sezonul următor.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Mai 2023, 10:53
Data actualizarii: Miercuri 31 Mai 2023, 10:53

După un sezon dezamăgitor, în care a fost departe de trofee și a ratat calificarea în competițiile europene, Universitatea Craiova pregătește stagiunea următoare, iar primul transfer este cel al lui Alexandru Mitriță (28 de ani).

Alexandru Mitriță revine la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriță, care a jucat în ultimul sezon la Al Raed, împrumutat de New York City FC, s-a înțeles cu Mihai Rotaru și a semnat deja un contract pe trei sezoane cu Universitatea Craiova, anunță Fanatik.

Potrivit sursei citate, Mitriță a refuzat o ofertă din Arabia Saudită, unde ar fi încasat 3 milioane de euro în următoarele două sezoane. Dorința internaționalul român a fost să revină la Universitatea Craiova, acolo unde a cucerit o Cupă a României, în 2018.

Alexandru Mitriță, născut în Craiova, a jucat la Universitatea în perioada iulie 2017 - februarie 2019. Oltenii l-au vândut la New York City FC pentru o sumă record, 8 milioane de euro.

În ultimele patru sezoane și jumătate, Mitriță a mai jucat la Al Ahli, PAOK Salonic și Al Raed, formații la care a fost împrumutat de la New York City FC.

"Dacă Mitriță își va dori să vină înapoi, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească. Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise", declara recent Mihai Rotaru despre posibila revenire a lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!