Liga 1

Transfer BOMBA de la Steaua: "E pe lista lor, se asigura CLAR pe postul asta!" Mutarea se face la vara!

Steaua poate realiza un nou transfer, o noua plecare din echipa lui Galca.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Noiembrie 2014, 19:52
Data actualizarii: Sambata 29 Noiembrie 2014, 23:15

Corriere dello Sport anunta ca Fioretina si AS Roma se bat pe Arlauskis!

SCENARIUL

Portarul Stelei intra in ultimele sase luni de contract si poate semna cu orice echipa. In iarna, Steaua poate incasa o suma de transfer in schimbul sau, insa la vara, cand ii expira intelegerea, campioana din Romania nu va lua nimic, la fel ca in cazul Tatarusanu.

Negocierile cu lituanianul sunt in impas acum, pentru ca portarul spera sa prinda un transfer 'afara'.

Asa ca Fiorentina s-a orientat din nou pentru un portar de la Steaua, cum a facut-o si cand l-a monitorizat si transferat pe Ciprian Tatarusanu. Acum, situatia e aproape disperata la Firenze: brazilianul Neto a refuzat deja prelungirea contractului si cere o suma mai mare pentru salariul sau anual.

Doar ca Fiorentina stie ca e greu sa-l tina si din vara, cand si lui ii expira intelegerea. Asa ca se orienteaza pentru un inlocuitor, care se va duela chiar cu Tatarusanu pentru postul de titular. Daca Neto nu semneaza acum, in ultimele zile de mercato ale iernii clubul din Firenze s-ar putea intelege cu Arlauskis, mai scrie sursa citata.

Ciprian Tatarusanu implineste 29 de ani in luna februarie si este cotat la 3 milioane de euro. Giedrius Arlauskis implineste 27 de ani pe 1 decembrie 2014 si este cotat la 1,7 milioane de euro. Lituanianul este si in atentia celor de la AS Roma.

Modifică setările cookies