Torje, Mansour si Canu - directionati spre Dinamo

Autor: Sport.ro
Sambata 19 Ianuarie 2008, 15:56
IANCU ANUNTA UN TUN DE 3 MILIOANE DE EURO

Ce a inceput frumos, Banatul in fruntea Romaniei, incepe sa se clatine serios. Poli Timisoara a ramas de un an si jumatate fara istorie si palmares, dar suporterii au continuat sa vina la stadion cu zecile de mii. Recordurile din tribune cadeau etapa cu etapa, Steaua conducea cu 8-1 la Timisoara, iar lumea canta nebuna, de parca tabela nici n-ar fi existat.

Nerabdarea lui Marian Iancu s-a transformat in zeci de transferuri fara folos, antrenori schimbati de la meci la meci si declaratii care se contraziceau singure de pe azi pe maine.

Prezentul e sumbru pentru Timisoara. Suporterii sunt din ce in ce mai putini la stadion, iar anul care trebuia sa semneze oficial explozia lui Poli catre titlu, se poate incheia dramatic.

Ciudat, dar chiar in anul in care Poli avea un lot aproape legat, un antrenor strain, bine croit in scoala tehnicienilor, patronul Iancu, bine asezat pe un loc 5 in clasament, demn de Cupa UEFA, incepe sa vanda pe banda rulanta.

Daca mai are sau nu bani, el stie, insa adevarul e unul singur. "Episodul" Universitatea Craiova se poate repeta la in Banat, unde Poli e gata sa-si dea al treilea jucator la Dinamo in doar o saptamana.

2.000.000 de euro - acesta a fost pretul lui Torje. Un pusti cu multe de spus, cu mult talent si care a confirmat deja in Liga I. Motivul pentru care a fost cedat? "Nu avea loc in prima echipa a lui Poli"

500.000 de euro - pretul lui Mansour. "Perla neagra" a Timisoarei e la un pas de Dinamo, dupa ce a semnat un act, pe care doar oficialii il stiu, contract sau anexa. Un lucru e cert, Mansour nu se mai poate antrena cu Poli si jumatate "caine", jumatate "somer", nu intelege de ce a fost alungat de la Poli.

500.000 de euro este suma de transfer a lui Canu tot la Dinamo. Unul din cei mai siguri fundasi ai lui Poli in ultima vreme, titlular de drept, este si el pus pe lista de transferuri a lui Iancu spre Dinamo.

Ce se va intampla cu Poli? Va mai rezista Timisoara sus in clasament cu atatea plecari in aceasta iarna? De ce vinde Iancu jucatorii? Comenteaza aici:

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT