Top SENZATIONAL in care apare Ianis Hagi! Daily Mail il anunta printre pustii care pot EXPLODA in 2016. Ce vedete sunt langa el

Ianis Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Ianuarie 2016, 14:26
Data actualizarii: Vineri 01 Ianuarie 2016, 14:27

Ianis a devenit un om important la Viitorul, iar vara lui 2016 l-ar putea prinde la Fiorentina. Italienii l-au cumparat de la Academia Hagi, insa vor sa-i mai dea timp in Romania pentru a evolua cat mai mult inainte sa ajunga in Serie A.

Inclus de Guardian in topul celor mai tari pusti din lume nascuti in 1998, Hagi are parte de recunoastere si din partea unui alt ziar britanic important.

Daily Mail l-a trecut pe lista celor 10 tineri care pot face un salt spectaculos in 2016. Alaturi de Hagi Jr., englezii mai scriu despre Timothy Fosu-Mensah de la Man United, Lee Seung - Woo de la Barcelona, Angel Correa de la Atletico, Donyell Malen de la Arsenal, Julian Brandt de la Bayer Leverkusen, Donnarumma de la Milan, Kimmich de la Bayern, Nouri de la Ajax sau Marco Asensio de la Real Madrid!

AICI POTI CITI ARTICOLUL INTEGRAL DIN DAILY MAIL!

Ianis Hagi a implinit 17 ani in octombrie. Folosit mult la Viitorul in acest campionat, Hagi Jr. a fost chiar capitan in majoritatea partidelor in care a intrat ca titular.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!