TOATE sansele pentru un nou titlu in Ghencea! Istoria NU minte: cum arata cifrele dupa un tur excelent al Stelei:

TOATE sansele pentru un nou titlu in Ghencea! Istoria NU minte: cum arata cifrele dupa un tur excelent al Stelei:

Campioana de doua ori la rand, deja, Steaua are de partea sa si istoria.

Niciodata nu s-a intamplat ca o echipa de pe locul doi sa termine turul la noua puncte de lider si sa-l rastoarne pana la final de sezon. Steaua are 9 peste CFR si 10 peste Petrolul, echipe aflate in criza. 83 de sezoane a avut Liga I pana acum, iar performanta Stelei fata de locul doi arata ca sansele sale la titlu, avand in vedere diferenta, sunt imense!

La CFR se anunta plecari, dupa decizia patronului Paszkany de a nu mai investi la Cluj. In plus, nici la Petrolul situatia nu e roz, acolo unde Dan Capra are probleme cu legea, iar o parte dintre strainii din lot vor sa plece din cauza nesigurantei la nivel financiar de la Petrolul.

Istoria nu minte, iar cifrele arata ca de 8 ani nu a mai fost o asemenea diferenta intre locul intai si al doilea in Liga I dupa un tur.

In ultimele doua sezoane, cand Steaua a luat campionatul lejer, cel putin la prima vedere, echipa din Ghencea a avut 7 puncte peste locul doi - in primul sezon - si a terminat la egalitate cu Astra, in cel de-al doilea.

Steaua a stabilit si un record personal pentru ultimii 10 ani: 12 dintre cele 17 etape jucate in tur au gasit formatia din Ghencea pe primul loc.

Are Steaua sanse sa rateze titlul? (1967 voturi)
 
Da, pentru ca vor pleca jucatori. Mai ales Sanmartean
23.69%
466 voturi
 
Nu, pentru ca nu are cine sa-i puna probleme Stelei
76.31%
1501 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies