To B or not to B?! Otelul pregateste "iadul" pentru Hagi! Otelul-Viitorul, cel mai important meci din 2014 pentru fosta campioana

Ajunsa intr-o situatie extrem de delicata, fosta campioana a Romaniei, Otelul Galati, se pregateste pentru derbyul retrogradarii cu Viitorul lui Gica Hagi.

Galatenii pregatesc iadul pentru echipa lui Hagi. La 3 ani de cand ridicau titlul Ligii I deasupra capului, moldovenii vor juca meciul care ii poate salva de la faliment.

Cu 37 de puncte acumulate in 32 de meciuri, la egalitate cu Viitorul, Otelul are neaparata nevoie de victorie, in conditiile in care va intalni Steaua in ultima etapa.

Si-au inaugurat magazinul

Otelul si-a lansat primul magazin. Trofeul de campioana a fost obiectul cu care s-au pozat cel mai mult fanii.  

"Sper cand o sa am 80 de ani sa se tot spuna de titlul asta. Mi-as dori din suflet sa mai pot trai inca o data, dar cred ca ar trebui inca 2 vieti de om", spune, insa, capitanul echipei, Sergiu Costin.
   
Campioana din 2011, Otelul poate retrograda daca Viitorul lui Hagi va castiga la Galati. Moldovenii deschid portile. Intrarea va fi libera.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies