EXCLUSIV | Keseru a semnat cu Al Gharafa, Steaua a renuntat la o parte din bani! Cifrele afacerii

Plecat luni seara spre Qatar si ajuns dupa o serie de peripetii, care l-au purtat pana la Munchen, Claudiu Keseru a negociat mai bine de o zi cu sefii lui Al Gharafa. Desi a ezitat sa semneze in prima faza, acesta si-a dat pana la urma acordul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 21:28

Plecat luni seara spre Qatar si ajuns abia dupa 24 de ore la Doha, Claudiu Keseru a mai avut nevoie de inca o zi pentru a-si dat acordul final pentru un transfer.

Cel mai bun marcator din fotbalul romanesc in 2014, Keseru a pus conditii clare la negocierile cu seicii arabi, dar s-a lovit de inflexibilitatea acestora, motiv pentru care transferul a fost la un pas sa pice.

Al Gharafa i-a propus lui Keseru un contract clar pe doi ani si jumatate si un salariu anual de 2.1 milioane de euro. De cealalta parte, fotbalistul a solicitat un salariu de 3 milioane de euro.

Arabii i-a transmis atacantului ca nu vor plusa la oferta si ca sunt dispusi sa-i acorde cateva ore de gandire.

Steaua l-a convins, dar a pierdut 300 de mii de euro

Keseru s-a consultat in ultimele ore cu familia, dar si cu oficialii Stelei, cei care au facut pana la urma ca mutarea sa se realizeze. Cum nici Keseru, nici Al Gharafa nu au dorit sa cedeze, sefii Stelei au actionat pentru a media neintelegerile.

Steaua a renuntat la 300 de mii de euro din suma de transfer pentru ca arabii sa cedeze si ei la negocieri. Keseru a iesit cel mai castigat, obtinand in cele din urma un salariu stagional de 2.6 milioane de euro.

Steaua va incasa 2.4 milioane de euro de pe urma mutarii.

Modifică setările cookies