TELEFONUL care nu a mai sunat! Dan Petrescu a spus cum a fost la un pas de Steaua, apoi de nationala! "E tare ciudat!"

Dan Petrescu a povestit LIVE la Sport.ro despre cum era sa ajunga antrenor la Steaua.

"Romania nu e prima optiune, nu are rost sa ma intorc acum. Eu am zis ca m-as intoarce la Steaua sau la echipa nationala, dar nu acum. Am fost contactat pe vremea lui Mircea Sandu pentru a prelua nationala, dar nu m-au lasat cei de la Kuban Krasnodar.

Tot atunci m-a dorit si Becali la Steaua. La mine a fost ciudat: cand am fost liber de contract, nu prea am primit oferte mari. Cand eram sub contract, am primit o multime de oferte.

Asa s-a intamplat si cand eram la Dinamo Moscova. Nu sunt un antrenor scump, dar cred ca am reusit sa arat ceva", a spus Dan Petrescu.

"Mi-ar fi foarte greu sa antrenez Dinamo, eu am crescut la Steaua de la 9 ani. Sincer, cand eram mic tineam cu doua echipe, cu Steaua si cu Rapid. Cand am ajuns sa antrenez Rapidul, nu m-am asteptat la asa o ura din partea fanilor Stelei, dar mie mi-a placut intotdeauna Rapidul, mai ales ca tatal meu tinea cu acest club. La Dinamo nu as fi putut antrena. Chiar si la Dinamo Moscova mi se parea ciudat cand purtam treningul", recunoaste Dan Petrescu.

Petrescu nu are un contract in prezent si isi cauta echipa. El a antrenat ultima data la Al Arabi, de unde a fost concediat in decembrie 2014, din cauza rezultatelor slabe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani. Anunțul lui Valeriu Gheorghiță
BRAT
Modifică setările cookies