"Tata a ramas cu sufletul la Steaua, pe mine nu m-a convins! Cum sa tin? E imposibil!" Pustiul senzatie al lui Hagi din Liga I care viseaza sa se bata cu Messi si Cristiano Ronaldo

Razvan Marin FC Viitorul Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2016, 14:50
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2016, 14:53

Are 19 ani, joaca la Viitorul de la 13 ani si viseaza sa ajunga in Spania, sa se bata cu Cristiano Ronaldo si Messi.

"In 5 ani ma vad intr-un campionat puternic, poate in Spania. Cel putin, asta imi doresc. Chiar daca unii ar putea considera asta o lipsa de modestie, daca nu avem obiective, nu putem progresa."

Razvan Marin nu a fost convins de tatal sau, Petre Marin, sa tina cu Steaua. E fan declarat Viitorul, clubul care l-a crescut. Dintre toti fotbalistii din Liga I, Razvan Marin este fan Cernat, pe care il considera cel mai bun: "Florin Cernat e cel mai bun din Liga I! E incredibil prin tot ceea ce face pe teren. E un jucator de la care am invatat foarte multe intr-o perioada relativ scurta."

"Tata a ramas cu sufletul la Steaua si pentru Steaua. Insa nu a reusit sa ma convinga si pe mine. Eu sunt de la 13 ani la Viitorul. Cum sa pot tine cu alta echipa, e imposibil?! Eu sunt si voi fi mereu cu Viitorul. E clubul meu! Dupa meciuri, in primul rand, vorbesc cu tata. E primul om pe care il sun. imi spune ce am facut bine, ce am facut rau, vede totul foarte clar si e sincer. Asta conteaza enorm pentru mine!"

"Noi ne pregatim la fel mereu! Tratam toate meciurile cu aceeasi seriozitate. Este adevarat ca ne-au invins de doua ori in acest sezon, dar dupa partide in care noi am avut posesie superioara. Au un plus de experienta, dar cred ca a venit vremea sa castigam si noi in fata lor."

"Noi, fotbalistii, nu prea avem zile normale. Depinde de programul de pregatire. Sunt o persoana linistita. Am invatat de mic cum e sa ma gospodaresc singur. stiu ca nu este loc pentru excese, daca vreau sa ajung un fotbalist mare. Viata mea se imparte intre terenul de antrenament, cantonamente si meciuri. in timpul liber, merg la filme si ies cu prietenii.", a spus Razvan Marin pentru revista LPF.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!