Tanase, incoltit! Steaua raspunde: "Un lider nu se impune intr-o luna! Tanase e foarte responsabil de cand are banderola!"

Autor: Sport.ro
Marti 19 Octombrie 2010, 10:50
Tanase, incoltit! Steaua raspunde: "Un lider nu se impune intr-o luna! Tanase e foarte responsabil de cand are banderola!"

Se cauta un lider! Tanase e capitan, dar deocamdata nu reuseste sa se impuna in vestiarul din Ghencea. "Mai are nevoie de timp" spun sefii Stelei.

"Atmosfera este buna si pentru noi mai important este ca avem meci cu Utrecht in Europa League.

Referitor la faptul ca nu exista un lider, trebuie sa mentionam ca au venit aproape 20 de jucatori in aceasta vara. Un lider de echipa nu poate sa se impuna intr-o luna. Acel lider potrivit are nevoie de timp peste tot in lume. Cel care se va impune va iesi singur in fata. Este necesar cand construiesti o echipa sa ai un lider. Cel care este potrivit va iesi in fata si va ajuta echipa pe teren si in afara lui.

Eu cred ca Tanase plateste tribut anumitor iesiri extra sportive din trecut. El este constient de asta, dar de cand a primit banderola a devenit mai responsabil. Este mult mai serios si se pregateste cum trebuie. Eu ma bucur ca el a inteles foarte bine mesajul criticilor, si de cand sunt eu aici am vazut un fotbalist foarte responsabil. Si a demonstrat-o prin evolutiile lui ca a inteles ca inseamna sa fii fotbalist la Steaua.

Nu este usor pentru jucatorii veniti de la Unirea sa se adapteze in Ghencea. Nu vreau sa exagerez, dar mai sunt jucatori mari care nu s-au adaptat la noile locuri de munca. Fiecare are probleme, dar este la latitudinea antrenorului si a staffului sa faca mai repede aceasta unitate. Toti antrenorii cer timp pentru a forma o echipa, un grup.

Nu pot merge lucrurile foarte repede, desi cred ca s-au miscat foarte rapid de cand a venit Lacatus. Echipa a mers foarte bine, a fost aproape sa castige cu Napoli, a dominat cu Dinamo si a pierdut dupa doua momente cheie, dar dupa un meci bun." a declarat Narcis Raducan la Sport.ro.

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies