Tanase a fost operat la Roma, clubul anunta ca interventia a fost reusita. Moke si Achim lipsesc o luna de pe teren!

Tanase a fost operat la Roma, clubul anunta ca interventia a fost reusita. Moke si Achim lipsesc o luna de pe teren!

Gala "KOnfruntarea Titanilor" e luni la Sport.ro. Sandu Lungu vs Rocky Balboa in main event!

Steaua a prezentat un update la situatia accidentatilor din lotul lui Reghecampf. Tanase a fost operat la Roma si va lipsi in jur de 6 luni de pe teren, in timp ce Moke si Achim vor sta si ei o luna pe bara, dupa ce au suferit accidentari musculare.

Iata mai jos ce concluzii a tras staff-ul medical al Stelei despre situatia celor trei:

1. FLORIN TANASE - a suferit o accidentare in prima repriza a partidei cu CS Universitatea Craiova ,fiind inlocuit imediat cu Dennis Man. In urma controlului medical efectuat la stadion de catre Dr. Flavian Aramitu, s-a stabilit diagnosticul de ruptura a ligamentului incrucisat anterior al genunchiului stang, care a fost confirmat in cursul zilei de marti, in urma efectuarii unei rezonante magnetice. Jucatorul s-a deplasat joi la Clinica Villa Stuart din Roma, unde a fost examinat din nou si a suferit o interventie chirurgicala realizata de catre Prof. Dr. Pier Paolo Mariani, prin care i s-a reconstruit ligamentul incrucisat anterior si i s-au suturat ambele meniscuri, intern si extern. Operatia a fost o reusita, urmand ca departamentul medical al clubului sa va tina la curent cu privire la evolutia post-operatorie a jucatorului.

2. WILFRIED MOKE - s-a accidentat in timpul partidei cu CS Universitatea Craiova. A fost examinat in cabinetul medical al clubului si i s-au efectuat o ecografie musculoscheletala si o rezonanta magnetica, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilara a muschiului obturator extern drept. Perioada estimata de recuperare este de 3-4 saptamani.

3. VLAD ACHIM - a suferit o accidentare in timpul antrenamentului de sambata, 1 octombrie. A fost examinat in cadrul cabinetului medical al clubului si i s-a efectuat o rezonanta magnetica, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilara a muschiului drept femural de parte stanga. Perioada estimata de recuperare este de 4-5 saptamani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies