Liga 1

Szukala STIE ce jucator pleaca urmatorul de la Steaua: "El va fi urmatoarea mare AFACERE a campioanei!"

Fundasul polonez a vorbit intr-un interviu despre cum a ajuns sa joace in Romania si care sunt lucrurile care l-au surprins la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 09:24
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 09:56

Lukasz Szukala pleaca la Ittihad, insa a vorbit intr-un interviu oferit Gazetei despre cum a ajuns in Romania si ce l-a motivat sa dea tot ce e mai bun.

"Cand m-a sunat Reghe sa vin in Romania mi-a spus ca nu e prea bine cu banii, insa eu nici nu am mai negociat cu Bistrita, am zis din prima: ok, gata, semnez. Aveam si ceva bani pusi deoparte de cand jucam in Germania, nu mi-a fost greu sa ma descurc la Gloria.

M-a surprins mult presiunea care e pe Steaua: numai Steaua, Steaua, Steaua! Daca joci bine la Steaua, interesul care ti se acorda e ca un drog, dar nu joci bine esti pus la zid, facut praf!", spune Szukala.

Fundasul polonez spune ca la Metz, la inceputurile carierei sale a fost mutat si in atac, pentru ca antrenorii nu erau multumiti de jocul sau de cap, ca fundas central.

"Neubert e cel mai bun, fiecare antrenor are nevoie de asa ceva. Nu poate sa vina antrenorul si sa iti spuna sa alergi 10 kilometri. Thomas a schimbat antrenamentele de la Steaua: le-a facut sa fie logice si utile.

Cred ca Varela va fi urmatorul mare transfer de la Steaua. E un tip foarte serios! Mie, in Romania, cele mai mari probleme ca atacanti mi le-au pus Hamza, Traore si Kapetanos", mai spune polonezul.

Szukala este cotat acum la 2,7 milioane de euro; el a ajuns in august 2010 de la Aachen la Bistrita, apoi a urmat U Cluj, peste un an, apoi Petrolul, peste inca un sezon, iar la Steaua a ajuns dupa doar o luna de jucat la Ploiesti, in vara lui 2012.

Fernando Varela are 27 de ani si este cotat la 3 milioane de euro.

Modifică setările cookies