Surpriza pentru rapidistii care s-au dus sa isi cumpere bilete la meciul cu Steaua de duminica! Ce s-a intamplat la case

Surpriza pentru rapidistii care s-au dus sa isi cumpere bilete la meciul cu Steaua de duminica! Ce s-a intamplat la case

Rapidistii au avut parte de o surpriza neplacuta.

Fanii Rapidului au aflat atunci cand s-au dus la casele de bilete din Giulesti ca nu isi pot cumpara tichete la meciul de duminica din Ghencea.

Motivul este simplu, Steaua inca nu a tiparit biletele de joc pentru ca nu stie ce stema sa foloseasca, cea veche sau cea noua. Rapidistii au 1250 de bilete promise la derby insa nu au primit pana acum niciunul.

Conform primelor informatii, Steaua urmeaza sa comercializeze biletele incepand de sambata, cu aproximativ 30 de ore inainte de inceperea partidei. Este pentru prima data in ultimii 10 ani cand se intampla asa ceva inainte de un derby intre Steaua si Rapid.

Problemele Stelei se trag de la procesul pierdut in fata Armatei, cand echipa actuala a pierdut brandul Steaua, neputand sa foloseasca emblema si numele fostei echipe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies