SURPRIZA in Liga 1 | Astra, din nou in Europa, dupa ce a primit interzis in urma cu o saptamana! Anuntul facut

Interzisa in Europa din cauza datoriilor, Astra a reusit in cele din urma sa intoarca decizia la apel si va avea dreptul sa joace in Europa League, daca reuseste sa termine sezonul pe un loc eligibil.

Astra a facut recurs la decizia luata initial de Comisia de Licentiere a FRF si a primit un raspuns favorabil din partea Comisiei de Apel.

Giurgiuvenii sustin ca vor avea dreptul sa joace in Europa League daca vor termina pe un loc eligibil, dupa ce si-au achitat toate datoriile. Acestia fac insa si un anunt important: la Astra se pregateste o remaniere masiva a lotului, urmand sa plece toti jucatorii cu salarii mari.

"Dupa un sezon in care a realizat maximul din punct de vedere al parcursului european, pana acum, participand in grupele Europa League, clubul Astra poate spera intr-o performanta pe plan european si in sezonul viitor!

Asta pentru ca, in sedinta de vineri a Comisiei de Apel pentru acordarea Licentei, clubul Astra a primit licenta pentru a evolua in Europa!

Sperantele intr-un raspuns pozitiv al acestei instante au fost justificate, „Apelul” confirmand ca Astra poate juca in competitiile UEFA, decizia fiind luata de membrii comisiei „in unanimitate”!", se arata intr-un comunicat al Astrei Giurgiu.

Cu toate acestea, la Astra se pregateste o remaniere masiva a lotului. Costel Lazar, directorul sportiv al clubului, spune ca jucatorii cu salarii mari vor parasi formatia.

"Sunt unii jucatori la final de contract si fiecare dintre ei isi doreste sa obtina un contract mai bun, politica noastra va fi schimbată total vis a vis de contractele foarte mari. Dupa cum stiti, la fiscalitatea din Romania este imposibil sa aduci un jucator la un contract de 15.000 de euro pe luna si sa platesti impozite si taxe", spunea Costel Lazar la Digisport in cursul zilei de ieri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies