Suporterii Timisoarei:"La Timisoara se iubeste, nu se discuta!"

Autor: Sport.ro
Joi 04 Septembrie 2008, 15:39
Suporterii Timisoarei:"La Timisoara se iubeste, nu se discuta!"

Suporterii echipei FC Timisoara incearca sa mobilizeze cetatenii din oras pentru a fi alaturi de echipa locala afisand steaguri si esarfe pe masini si la geamurile caselor.

Suporterii Timisoarei incearca sa fie alaturi de echipa pe care o iubesc incercand sa mobilizeze mai multi oameni sa afiseze la geamurile caselor si pe masini esarfe in culorile alb-violet.

In cursul zilei de azi, suporterii lui FC Timisoara si-au dat o intalnire la terenul unde echipa lor va sustine antrenamentul.

Acesta este mesajul care a circulat astazi pe internet pentru a mobiliza timisorenii sa ajute clubul de fotbal:"Astazi, Septembrie 4 2008, ora 16:00, ora Romaniei, va avea loc antrenamentul oficial (deschis publicului) al echipei FCU Politehnica Timisoara. Daca programul va permite, mergeti la stadion pentru a va arata atasamentul fata de oraş, faţă de Poli si fata de culorile alb-violet. In cazul in care, din motive personale, nu puteti fii prezenti la stadion, pentru a asista la antrenamentul echipei si a fi alaturi de Poli, afisati pe unul dintre geamurile apartamentului dumneavoastra sau pe oglinda masinii personale, o esarfa, un steag in culorile alb-violet!!! Va multumesc anticipat! LA TIMISOARA SE IUBESTE, NU SE DISCUTA! FORZA POLI!"

 

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies