Suparare MAXIMA pentru jucatorii de la Avantul Barsana inaintea meciului cu Steaua: "Ar fi fost frumos!" Ce vis NU le va fi indeplinit: :)

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 15:24

	Suparare MAXIMA pentru jucatorii de la Avantul Barsana inaintea meciului cu Steaua: "Ar fi fost frumos!" Ce vis NU le va fi indeplinit: :)

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

 

Steaua este gata sa bata un record vechi de 50 de ani. Baietii lui Reghe viseaza sa rupa plasele in meciul din aceasta seara cu Avantul Barsana.

Jucatorii maramureseni au insa motive sa fie suparati. Toti jucatorii visau sa schimbe tricourile la finalul meciului.

Teodor Stefanca, antrenor-jucator a explicat intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei cea mai mare nemultumire a echipei.
"Ar fi fost frumos daca am fi putut sa facem schimb de tricouri cu stelistii dupa meci. Dar, din pacate, nu avem alte tricouri in afara celor pe care le purtam la jocuri", a spus Stefanca.

O alta dezamagire a celor de la Barsana a fost faptul ca echipa lor nu a putut evolua pe stadionul de acasa, care are doar 250 de locuri.
"Imi pare rau ca nu s- putut disputa pe un stadion din Maramures. Ar fi fost o sarbatoare pentru tot judetul. Macar pe arena din Ghencea sa fi jucat, deoarece ar fi venit, poate, mai multi maramureseni la meci", a mai spus antrenorul echipei.

Recorduri de goluri intr-un singur meci:

In Cupa:
Nicolae Dragan (01.07.1951, Flamura Rosie Buhusi – CCA 1-8)
Florea Voinea (06.03.1965, Ariesul Turda – Steaua 1-8)

In campionat, tot cate 5:
Florea Voinea (21.08.1966, CSMS Iaşi – Steaua 1-7)
Gheorghe Hagi (07.12.1988, Steaua – Corvinul 11-0)
Constantin Galca (17.09.1994, Steaua – FC Brasov 5-0)

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT