Liga 1

"Sunt vedete, li s-a urcat la cap! Cum sa vorbesc de arbitraj cand am jucat ASA?!" Hagi a izbucnit dupa infrangerea cu Astra si i-a facut PRAF pe jucatori

Astra 1-0 Viitorul / Gica Hagi nu si-a menajat deloc jucatorii dupa infrangerea din fata campioanei Astra.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2017, 22:21
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2017, 22:26

Antrenorul celor de la Viitorul, Gica Hagi, era extrem de dezamagit de jocul propriei echipe dupa infrangerea de la Giurgiu cu Astra. Hagi si-a criticat proprii jucatori pe care i-a acuzat de aroganta - in urma acestei etape, Steaua s-a apropiat la 3 puncte de Viitorul.

"Felicitari Astra pentru tot ce au facut, merita. Au jucat la 3 zile si ne-au dominat de la un capat la celalalt. Inexplicabil, vom analiza si vom vedea ce s-a intamplat. Am fost slabi de tot.

La cum a jucat echipa mea, ar fi culmea sa vorbesc de arbitraj. Vom vedea ce va fi. A fost slab si e mai bine sa nu vorbim. Putine cuvinte sunt mai bune.

Ma face sa cred ca ce am reusit pana acum a fost extraordinar. Sa le ridic moralul? Pai atunci cand esti increzut sa-ti ridic moralul? I-ati vazut? Vedete! O echipe de vedete!

Maine plec la partida de Youth League, va fi greu, sper sa nu avem o deceptie cum a fost in seara asta" a spus Gica Hagi la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies