"Sunt mai fericit acum decat atunci cand jucam fotbal" Reportaj emotionant cu Mihai Nesu in Olanda. Cum a fost primit la Utrecht

mihai nesu FC Utrecht Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Aprilie 2018, 12:32
Data actualizarii: Luni 23 Aprilie 2018, 12:33

La 7 ani de la accident, Mihai Nesu are o viata noua. 

Condamnat la o viata in scaun cu rotile, Mihai Nesu si-a luat gandul de la cariera de fotbalist. Spune ca e mai fericit acum, cand ajuta copii cu probleme asemanatoare cu ale lui.

"Imi amintesc totul. Sunt aproape 7 ani, nu ma gandesc prea mult la accident. Sunt lucruri noi in viata mea care sunt foarte dragute. Incidentul a devenit ceva foarte bun pentru mine. Viata mea e frumoasa si fericita acum, fac lucruri care ma fac mai fericit decat atunci cand eram fotbalist", le-a spus Nesu olandezilor.


Fostul sau club a donat incasarile de la partida cu Greoningen pentru fundatia Mihai Nesu. Olandezii sunt impresionati de munca pe care o face fostul jucator.

"In acest moment, centrul de rabilitare e plin, nu mai avem locuri, ajutam 90 de copii. Avem 60 de copii din orasul meu si alti 30 din alte orase din tara. Acum am sansa de a avea o echipa foarte frumoasa langa mine, facem lucruri bune pentru copiii cu dizabilitati din tara."

"Sunt fericit cand oamenii se gandesc la mine, au trecut 7 ani de la accident, e o senzatie placuta ca oamenii nu m-au uitat.", a mai spus Nesu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!