"Sunt mai fericit acum decat atunci cand jucam fotbal" Reportaj emotionant cu Mihai Nesu in Olanda. Cum a fost primit la Utrecht

"Sunt mai fericit acum decat atunci cand jucam fotbal" Reportaj emotionant cu Mihai Nesu in Olanda. Cum a fost primit la Utrecht

La 7 ani de la accident, Mihai Nesu are o viata noua. 

Condamnat la o viata in scaun cu rotile, Mihai Nesu si-a luat gandul de la cariera de fotbalist. Spune ca e mai fericit acum, cand ajuta copii cu probleme asemanatoare cu ale lui.

"Imi amintesc totul. Sunt aproape 7 ani, nu ma gandesc prea mult la accident. Sunt lucruri noi in viata mea care sunt foarte dragute. Incidentul a devenit ceva foarte bun pentru mine. Viata mea e frumoasa si fericita acum, fac lucruri care ma fac mai fericit decat atunci cand eram fotbalist", le-a spus Nesu olandezilor.


Fostul sau club a donat incasarile de la partida cu Greoningen pentru fundatia Mihai Nesu. Olandezii sunt impresionati de munca pe care o face fostul jucator.

"In acest moment, centrul de rabilitare e plin, nu mai avem locuri, ajutam 90 de copii. Avem 60 de copii din orasul meu si alti 30 din alte orase din tara. Acum am sansa de a avea o echipa foarte frumoasa langa mine, facem lucruri bune pentru copiii cu dizabilitati din tara."

"Sunt fericit cand oamenii se gandesc la mine, au trecut 7 ani de la accident, e o senzatie placuta ca oamenii nu m-au uitat.", a mai spus Nesu. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16
Platoul Bucegi, parc protejat de lege, riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT