"Sunt echipe bune cu ochii pe el! Cred ca am facut cea mai buna alegere ca nu s-a dus la Steaua!" Urmatorul export de senzatie din Liga I?

"Sunt echipe bune cu ochii pe el! Cred ca am facut cea mai buna alegere ca nu s-a dus la Steaua!" Urmatorul export de senzatie din Liga I?

Osmanlispor - Steaua va fi transmis IN DIRECT de ProTV, de la 22:00

In vara, Becali a incercat sa-l aduca pe Razvan Marin de la Viitorul la Steaua. Hagi, Petre Marin si jucatorul au decis ca e cel mai bine ca pustiul sa ramana la Ovidiu, unde ar avea mai multe sanse sa joace constant.

Razvan Marin ramane insa o tinta pentru Becali, insa Petre Marin, tatal sau, sustine ca exista cluburi importante din strainatate care il monitorizeaza.

"Razvan, de la 4-5 ani venea la antrenamentele mele. Aveam o gluma cu Oli: "Spune-mi cat vrei, ca sa fie jucatorul meu, ca asta va ajunge fotbalist mare". Chiar se baga la joc cu el, ii arata cu mingea. Nu ascund ca acum, de curand, Oli a vorbit cu el si i-a spus ca a luat cea mai buna decizie ramanand la Viitorul. Asta ca sa nu fie el dezamagit ca nu a ajuns la Steaua"

"Cred ca impreuna cu Gica si cu Razvan am facut cea mai buna alegere. Nu a fost un refuz, asa am gandit la vremea respectiva. Am hotarat impreuna cu Gica Hagi ca ar fi bine sa ramana in continuare la Viitorul, cel putin 6 luni, un an de zile, mai ales ca au fost discutii foarte avansate pentru a face pasul in strainatate. Sunt echipe bune cu ochii pe el, trimit oameni la majoritatea jocurilor pentru a-l vedea", a declarat Petre Marin la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies