"Sunt de acord cu un selectioner strain! Dinamo merita mai multi jucatori la nationala!" Cum il ataca Negoita pe Becali, ce transferuri mai face la Dinamo si mesajul pentru Andone

"Sunt de acord cu un selectioner strain! Dinamo merita mai multi jucatori la nationala!" Cum il ataca Negoita pe Becali, ce transferuri mai face la Dinamo si mesajul pentru Andone

Portugalia - Tara Galilor si Germania - Franta, miercuri si joi IN DIRECT la ProTV, ora 22:00

Ionut Negoita de la Dinamo s-a intalnit astazi cu Burleanu pentru a vorbi despre regula jucatorilor U21 pe care fiecare club din Liga I trebuie sa ii aiba in teren din sezonul viitor.

Daca Becali de la Steaua respinge aceasta propunere, Negoita e de acord cu ea.

"Eu militez pentru mai multe lucruri in fotbalul romanesc ca sa avem un fotbal de viitor. Ca in prezent... fotbalul din prezent nu arata foarte bine."

"Am auzit de ceva propuneri sa se renunte la regula cu jucatorii de U21. Eu am salutat de la inceput aceasta idee si inca o sustin. Mi se pare foarte buna si trebuie mentinuta. Cui nu-i convinge nu gandeste pe termen lung si nici macar mediu si nici constructiv.", a spus seful lui Dinamo.

Acesta a vorbit si despre venirea lui Christoph Daum la nationala Romaniei. Spune ca prin aducerea unui selectioner strain si Dinamo ar putea avea mai multi jucatori la prima reprezentativa. La Euro, Dinamo l-a avut doar pe Steliano Filip.

"Eu sunt de acord cu venirea unui antrenor strain, pentru ca poate fi mult mai corect, obiectiv si profesionist decat aproape orice antrenor roman, chiar daca unora nu o sa le convina ce spun. Vreau profesionalism, echitate, analiza la convocari,  asa cum e normal sa se intample. Sa nu fie discutii, ca unul e stelist, altul dinamovist. Sa vina o persoana independenta de jocurile care s-au mai facut la noi"

"Sunt convins ca vor fi mai multi dinamovisti la nationala, meritau sa fie si inainte. E clar ca fotbalul romanesc trebuie schimbat din multe puncte de vedere"

Negoita vrea sa mai aduca trei jucatori la Dinamo si ii transmite lui Andone ca trebuie sa se foloseasca si de jucatorii tineri crescuti de club din sezonul viitor.

"Mai avem nevoie de un atacant, un numar 10 si un jucator de banda la Dinamo"

"Nu e vorba ca i-am cerut lui Andone sa titularizeze jucatori precum Patrick Petre. Sunt jucatorii lui Dinamo si trebuie sa li se dea sansa de a juca. Intamplator, domnului Andone ii plac acesti jucatori si avem de unde alege. Avem multi jucatori de 18-19 ani. A putut alege jucatorii care sunt pe filosofia dansului. E normal ca jucatorii romani, tineri sa joace, pentru a avea un viitor si la nationala"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, la Forumul Economic Franco-Român: Pentru România, 2021 oferă semnale dintre cele mai încurajatoare
BRAT
Modifică setările cookies