Miercuri 17 Februarie 2016, 11:31

"Sumudica si-a facut-o cu mana lui!" Presedintele Ligii a vorbit despre scandalul pariurilor: "E o problema in toata lumea!"

"Steaua nu poate fi sanctionata in conflictul cu nationala, castiga in orice secunda la UEFA si TAS", e de parere Gino Iorgulescu.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Gino Iorgulescu ii transmite antrenorului Astrei ca ar trebui sa sa astepte la o suspendare in cazul in care va fi gasit vinovat in scandalul pariurilor.

"Sumudica si-a facut-o cu mana lui. O sa raspunda in fata Comisiilor daca a jucat la pariuri."

"Organele abilitate cred ca isi fac datoria si urmaresc acest fenomen. E o problema la nivel international."

"Eu cred ca este foarte buna interdictia de a juca la pariuri in randul oamenilor implicati in fotbal. Se fac speculatii care nu sunt benefice fotbalului romanesc.", a spus Gino Iorgulescu.

Presedintele LPF e de partea stelistilor in conflictul cu nationala, rezultat in urma cantonamentului din Antalya.

"Steaua nu poate fi sanctionata in niciun fel, castiga in orice secunda la UEFA si TAS."4 comentarii
 • 18 2016
  room nu ma intereseaza de pariuri????caci ca antrenor nu poti sa pariezi caci poti paria si pe echipa CE OARE STRSLUTA NU POATE FII SANCTIONATA???CA-I condusa de un berbec?????ATUNCI CARE SANT LEGILE IN roaf????????gino si buricul conduc dupa bunul lor plac????????ALOOOOOOOOO??????? ,DNA?????? sesivati-va....
 • 17 2016
  eu Ma rahatesc pe nasolul ala de fitu'......
 • 17 2016
  Gogu Se pare că românii sunt toți escroci depinzând de ce parte judecăm, dar cel mai grav este că escrocii sunt înșurubați în organele care fac politica României, dar nu aleși, ci impuși! Acum trăim în Gulagul "democrației" americane, arestările și anihilarea tuturor oamenilor de afaceri autohtoni (buni sau răi, dar cine vorbește când prietenul lui Bush a fraudat Enron, distrugând zeci de mii de vieti!) făcându-se prin intervenția directă a ofițerului FBI care are birou în sediul DNA!...
 • 17 2016
  Iliescu Gino Iorgulescu este un mare escroc....
BRAT