Sumudica a mai "inventat" un jucator in Liga I! Cine e nigerianul cu pasaport bulgar pe care Steaua o sa-l ceara in 6 luni!

Autor: Sport.ro
Luni 22 August 2011, 09:54
Sumudica a mai "inventat" un jucator in Liga I! Cine e nigerianul cu pasaport bulgar pe care Steaua o sa-l ceara in 6 luni!

Sumudica a batut-o pe Steaua cu un fotbalist ajuns la Ploiesti in urma cu sapte zile. Acesta inca nu stie sa le pronunte numele colegilor sai, dar Sumudica crede ca se va impune in Liga I.


Chigozie Udoji e nigerian cu pasaport bulgar si are 25 de ani. A jucat cu Steaua la doar 7 zile de la sosirea la Astra iar Sumudica i-a multumit acestuia dupa meci. In jumate de an, Steaua se bate sa-l ia, la fel cum se bate acum pentru Moraes, un alt fotbalist "inventat" de Sumudica in Liga I.

Inainte sa ajunga la Astra, Udoji a evoluat la Asteras Tripoli, in Grecia, unde, in 2 campionate a bifat 52 de meciuri si 6 goluri marcate. De la Asteras Tripoli, Udoji a ajuns de la TSKA Sofia, cu care a luat un titlu, in 2008. In Bulgaria, nigerianul si-a schimbat identitatea, odata cu obtinerea cetateniei, al doilea sau nume fiind Mitko Atanasov Georgiev, cu care a bifat si o prezenta in Nationala Under 21 a tarii de la sud de Dunare.

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT