Sumudica a fost aproape de Rapid: "Batusem palma cu Moraru, apoi s-a intamplat ceva" MOTIVUL pentru care nu mai vrea sa auda de giulesteni

Sumudica a fost aproape de Rapid: "Batusem palma cu Moraru, apoi s-a intamplat ceva" MOTIVUL pentru care nu mai vrea sa auda de giulesteni

Marius Sumudica a fost aproape sa revina la Rapid inaintea derby-ului cu Dinamo. 

Sumudica dezvaluie ca a batut palma cu Valerii Moraru, insa acesta a renuntat la schimbarea de antrenor pentru a nu mai plati clauza de reziliere a lui Pustai. Rapidul a pierdut cu Dinamo si are sanse mici sa mai ramana in Liga I, dar Sumudica nu mai vrea sa auda de fostul sau club.


"Am inteles ca la Rapid, in ultimul timp, decid suporterii, o anumita factiune. Unii au ceva cu mine... probabil ei nu m-au vrut. Eu am avut o discutie cu domnul Moraru, nefinalizata. Nu vreau sa spun mai multe si sa creez o polemica.

Nu s-au comportat frumos. Eu le-am zis sa rezolve problema antrenorului. Eu nu vreau sa ma duc peste domnul Pustai, mai ales in aceasta situatie delicata. A fost o discutie, acum nu se va mai intampla...

Domnul Moraru mi-a zis ca s-a intalnit cu Pustai, ca vor ajunge la un consens, ca mai sunt detalii financiare. Apoi am batut palma, urmand sa ma sune in cateva ore, sa ma prezinte. Nu a mai venit telefonul respectiv. M-a sunat seara tarziu si a inceput sa vorbeasca de altele, nu de fotbal", a povestit Sumudică la Dolce.

Moraru vrea sa-l schimbe din nou pe Pustai!

"Ne-am batut singuri. Nu marcam si nu avem ocazii. Asta este realitatea. Nu stiu ce va fi cu Cristi Pustai. Vom vedea ce se va intampla. Acum, dupa meci, este prea devreme pentru a vorbi despre antrenor. Nu sunt pregatit acum sa vorbesc despre asta", a declarat Moraru.

"Sunt foarte dezamagit, avem sanse mici la salvare. O sa ma gandesc in continuare ce facem cu antrenorul", a mai spus Moraru dupa meci. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies