Superliga

SUMA OFICIALA pe care o firma vrea sa o dea pe marca Steaua! "Am aprobat deja aceasta suma! Nu vrem ca stema sa fie batjocorita!"

ProSport anunta ca o firma vrea sa liciteze pentru marca Steaua si a stabilit chiar o suma clara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 22:44
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 22:58

100.000 de euro vrea sa ofere firma Cotnari, cea care produce vinuri, pentru a achizitiona marca Steaua.

Constantin Deleanu, directorul companiei, a anuntat pentru ProSport si care sunt planurile cu marca Steaua, daca va castiga licitatia.

"Zilele trecute am vazut la stiri un domn care spunea ca sigla Stelei nu valoreaza nici 5.000 de euro. Nu vreau sa spun despre cine este vorba, se stie despre cine vorbesc. Atunci m-am intalnit cu colegii mei intr-o sedinta si am decis sa luam sigla. Avem aprobata suma de 100.000 de euro pentru acest lucru.

Sigla Steaua este un simbol cu valoare nationala si va sta la loc de cinste, alaturi de sutele de medalii obtinute de Cotnari, de un tablou de valoare inestimabila a lui Stefan cel Mare, vechi de 100 de ani, dar si de o copie a spadei lui Stefan cel Mare.

Cum Stefan s-a batut cu acea spada, la fel si generatia de aur a Stelei a luptat eroic cu Barcelona, la Sevilla, pentru a castiga Cupa Campionilor Europeni.

Nu putem lasa ca sigla Stelei sa fie batjocorita si vrem sa o luam pentru a o tine la loc de cinste", a declarat, pentru ProSport, directorul general al companiei Cotnari, Constantin Deleanu.

Producatorul de vinuri sustine ca sigla va fi amplasata in Sala Stefan cel Mare a companiei, alaturi de alte simboluri nationale, "fiind destinata sa perpetueze amintirea singurei echipe din Romania care a castigat Cupa Campionilor Europeni".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!