Rapid Bucuresti dan sucu Superliga Victor Angelescu Superliga

Suma investită de Rapid în vară pe transferuri

Perioada de mercato din Superliga României a început pe 13 iunie și s-a sfârșit pe 4 septembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 09:20
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 09:18

Rapid București a efectuat 10 mutări în această fereastră de transferuri: Claudiu Micovschi, Borja Valle, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Cătălin Cîrjan, Andrei Borza, Albion Rrahmani, Claudiu Petrila, Omar El Sawy și Christopher Braun.

Suma investită de Rapid în vară pe transferuri

Cel mai scump transfer efectuat de giuleșteni în perioada de mercato a fost Andrei Borza. Puștiul-minune din Superliga a venit de la Farul Constanța pentru 800.000 de euro.

De asemenea, Rapid a mai efectuat două mutări de peste jumătate de milion de euro: Albion Rrahmani de la FC Ballkani (600.000 de euro) și Claudiu Petrila (500.000 de euro), pe care doar l-au adus sub formă de împrumu.

Lista nu se oprește aici, însă. Cristiano Bergodi beneficiază în lot și de Omar El Sawy, adus pentru 400.00 de euro, în timp ce Christopher Braun a fost transferat la Rapid pentru 150.000 de euro.

Lista completă a transferurilor plătite de Rapid

  • Andrei Borza: Farul Constanța (800.000 de euro)
  • Albion Rrahmani: FC Ballkani (600.000 de euro)
  • Claudiu Petrila: CFR Cluj (500.000 de euro)
  • Omar El Sawy: Csikszereda (400.000 de euro)
  • Christopher Barun: CFR Cluj (150.000 de euro)

Asta înseamnă că Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, și Victor Angelescu, acționarul minoritar, au cheltuit nu mai puțin de 2.45 milioane de euro pe transferuri la echipă în perioada de mercato recent încheiată.

Rapid, în această stagiune

După opt etape disputate în primul eșalon al României, Rapid București completează podiumul cu 14 puncte. În conescință, formația dirijată de Cristiano Bergodi a înregistrat patru victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

În următoarea etapă, giuleștenii vor face deplasarea la Galați pentru meciul din a noua etapă a Superligii cu Oțelul. Partida se va desfășura pe arena moldovenilor duminică, 17 septembrie, de la ora 19:15 și va fi LIVE TEXT și pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!