Liga 1

Strategia lui Adrian Mutu pentru cea de-a șaptea victorie consecutivă: "Intenționat am făcut lucrul acesta"

Rapid a ajuns la șapte victorii consecutive de când Adrian Mutu a fost adus pe banca tehnică.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 23:37
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 23:43

Formația antrenată de Adrian Mutu a făcut o nouă victimă, pe Sepsi Sf. Gheorghe și și-a consolidat poziția de lider. Singurul gol al partidei a fost marcat de Rareș Ilie.

Rapid se află pe primul loc, cu 38 de puncte, urmată de Sepsi Sf. Gheorghe, cu 33 de puncte și FC Botoșani, cu 32 de puncte, dar un meci mai puțin disputat.

Mutu a dezvăluit strategia din spatele victoriei

"Zece e numărul meu preferat. A fost un meci dificil, știam că o să avem o primă repriză dificilă, de aceea nici nu ne-am descoperit. Știam că ei vor avea benzină 45 de minute și a doua repriză vor cădea. Am fost foarte precauți, intenționat am făcut lucrul ăsta.

A fost un gol foarte frumos, o execuție de fotbalist, dar toată echipa merită aplauze pentru tot efortul pe care l-au depus, că au respectat sarcinile, că și-au ținut în frâu anumite idei și au mers pe ceea ce am vorbit. Am greșit foarte multe pase în prima repriză, ideea era să-i pasăm cât mai mult, să alerge.

A fost interesant și faptul că am schimbat sistemul, am jucat cu cinci fundași și i-am surprins. Mai sunt trei meciuri, trebuie să fim atenți. La baraj vom prinde una dintre echipele puternice și va fi un meci greu. Continuăm să fim serioși și să ne gândim că obiectivul este încă departe", a declarat Adrian Mutu la finalul meciului, la DigiSport. 

Modifică setările cookies