Stoican, aproape de o revenire surpriza! Poate ajunge pe banca unei nou-promovate: "Nu e o echipa cu pretentii, dar eu am"

Stoican, aproape de o revenire surpriza! Poate ajunge pe banca unei nou-promovate: "Nu e o echipa cu pretentii, dar eu am"

Nou promovata FC Voluntari are planuri mari pentru noul sezon! Ilfovenii l-au imprumutat pe Paul Parvulescu de la Steaua, au bifat mai multe transferuri de la echipe din Liga I, iar acum vor si un antrenor cunoscut.

Voluntariu viseaza frumos inaintea noului sezon. Formatia ilfoveana, ajunsa pentru prima data in istorie in Liga I, cauta sa se intareasca in vederea evitarii retrogradarii. 

Cu un lot din care fac parte fotbalisti experimentati ca Dinu Todoran, Tibi Balan, Dragos Balauru ori Florin Maxim, dar si cu Paul Parvulescu imprumutat de la campioana Steaua, conducatorii Voluntariului, in frunte cu Mircea Radulescu, planuiesc si aducerea unui antrenor tanar, dar capabil sa conduca echipa catre indeplinirea obiectivului.

Primul nume trecut pe lista a fost cel al lui Basarab Panduru, dar fostul jucator al Stelei, Benficai si al lui Porto, care a trecut in cariera de antrenor si pe la Timisoara, Vaslui, Farul si Progresul, a refuzat oferta. 

Chiar daca pista Panduru a picat, sefii Voluntariului au si varianta de rezerva. Potrivit surselor www.sport.ro, Flavius Stoican ar putea fi noul tehnician al echipei.

Plecat de la Dinamo in primavara, dupa un al doilea mandat intr-un singur sezon in Stefan cel Mare, Stoican e liber de contract si spune ca isi cauta un angajament.

De altfel, acesta spunea in urma cu doar cateva zile despre Voluntari: "Nu e o echipa cu pretentii, dar eu am pretentii si vreau sa fac performanta oriunde antrenez".

FC Voluntari este formatia care a obtinut 3 promovari succesive in 3 ani de zile. Echipa se afla in liga a patra in toamna lui 2012, iar acum se pregateste pentru debutul pe prima scena a fotbalului romanesc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies