Luni 11 Iulie 2011, 08:24

Stelistii, varianta 20.11, s-au trezit din visare! Primul jucator care se plange de stema Stelei! Rugaminte pentru Becali:


	Stelistii, varianta 20.11, s-au trezit din visare! Primul jucator care se plange de stema Stelei! Rugaminte pentru Becali:

Steaua 1-0 Bursaspor | Stelistii au revenit cu picioarele pe pamant. Nu mai exista discursul: "Noi suntem Steaua, rezulta ca vom fi campioni!"

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Steaua a castigat cu 1-0 primul amical tare al verii, cu Bursaspor, campioana de acum 2 ani a Turciei. Dupa meci nu s-au grabit sa anunte nici ca vor juca tiki-taka, nici ca vor campionatul. Unirea si Otelul i-a trezit din visare pe stelisti.
 "Orice echipa e favorita la titlu. Chiar si cele mici, iar noua ne va fi foarte greu sezonul acesta. Nu avem deloc un program usor. E rau ca am picat cu nou promovate in debutul campionatului, nu va dati seama ca or sa vina supermotivate sa joace cu noi?!", s-a plans primul Latovlevici. 

Stelistii stiu de ce au nevoie ca sa spere si ei la un troefu anul acesta. "Otelul a reusit cu LINISTE si ORGANIZARE", mai zice Latovlevici, care se teme cel mai mult de Rapid: "Dupa nume, Rapid sta foarte, foarte bine, au facut transferuri tari, par cei mai buni. Au castigat si in amicale. Nici Dinamo nu trebuie ignorata, desi nimeni nu ii da nicio sansa. Pe teren, va fi altceva. O sa vedeti!", mai spune Lato.

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic