Duminica 10 Iulie 2011, 22:33

A vorbit dinamovistul din el: "Ne-a furat arbitrul!" Cum ar fi reactionat Giani Kirita daca era lasat sa joace in tricoul alb-rosu:


	A vorbit dinamovistul din el: "Ne-a furat arbitrul!" Cum ar fi reactionat Giani Kirita daca era lasat sa joace in tricoul alb-rosu:

Steaua 1-0 Bursaspor | Giani Kirita i-a luat la misto pe stelisti!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

"Noi venim dupa 3 saptamani foarte grele, am facut si 3 antrenamente pe zi, ata a fost primul meci, Steaua s-a vazut ca amai jucat. Oricum, au castigat dupa o greseala de arbitraj! Ma rog, nu mai conteaza cum, noi ne-am facut antrenamentul.

Daca eram in tricoul lui Dinamo eram si mai determinat! Sincer, nu prea am vazut cine stie ce la Steaua, probabil sunt si ei obositi, dar mai au timp sa isi revina.

Toate echipele din Romania s-au intarit, eu sper ca Dinamo sa produca surpriza, sper sa ramana Liviu, e un baiat deosebit", a spus Giani Kirita la digisport.

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic