Superliga

Stelistii se pot BUCURA de doua ori! MOMENTUL care poate schimba norocul Stelei: cine ii ia locul lui Adi Popa:

Stelistii au meci decisiv in week-end, la Brasov, acolo unde pot castiga si pot trece peste ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 08:45
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 09:04

Insa doar ca o ipoteza, pentru ca Targu Mures joaca pe teren propriu cu Petrolul, o echipa care nu are un obiectiv clar pe acest final de sezon. Deci sanse importante sa castige.

Steaua nu va putea conta pe Adi Popa, care se insoara in acest week-end. Colegii sai se bucura pentru el, asa cum e si normal, insa jucatorul se afla intr-o pozitie ingrata: si-a programat nunta cu mult timp inainte, cand Steaua era pe primul loc si nimeni nu credea ca va tremura pentru titlu. Si nu o poate anula sau amana.

Numai ca bucuria adevarata a stelistilor ar putea fi alta: fara Adi Popa la Brasov, un jucator si asa iesit din forma, atacul Stelei se modifica intr-un mod interesant. Chipciu trece in dreapta, in locul lui Popa, in timp ce Gabi Iancu ajunge atacant.

Veste buna pentru sansele Stelei la Brasov, de vreme ce Iancu e unul dintre cei mai in forma jucatori ai Stelei in acest moment. El a marcat un gol superb in meciul cu Chiajna, terminat cu scorul de 2-2. Schimbarea din atac poate fi decisiva pentru echipa din Ghencea in meciul de la Brasov.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!