Steaua vrea un inlocuitor pentru Tanase, mutarea s-a "blocat" in 200.000 de euro! Ce se intampla cu algerianul dorit de Radoi

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 18:17
Data actualizarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 18:26

Steaua vrea sa ii gaseasca inlocuitor lui Tanase, dupa ce acesta a plecat in China.

Steaua vrea sa il transfere pe Hamroun, fostul jucator al Otelului Galati, insa au aparut complicatii dupa ce Karabukspor a cerut 200.000 de euro, motivand ca jucatorul semnase deja un contract cu ei.

"Hamroun a intrat in programul normal al Stelei, asteptam sa vedem acele hartii de care vorbesc turcii. Asteptam sa vedem daca trebuie sa platim banii astia pe jucator (n.r. 200.000 de euro), Radoi si Becali vor hotari apoi ce se faca. De Amorim si Budescu de la Astra sunt optiunile patronului de la inceput, am facut tot ce tinea de noi, domnul Niculae decide ca sunt jucatorii lui. Ar fi bine pentru Steaua sa ii transfere.", a spus Duckadam la Digisport.

Presedintele de imagine al clubului considera ca Hamroun poate fi o optiune pentru flancul Stelei dupa plecarea lui Tanase, insa transferul francezului de origine algeriana intampina probleme.

De asemenea, Budescu si De Amorim au fost tintele lui Becali inca de la terminarea campionatului, insa Niculae a refuzat oferta de 2,5 milioane de euro pentru cei doi, motivand ca doreste sa ii tina la Astra pentru castigarea campionatului in sezonul urmator.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!