Ilie vrea TOT in primul sezon la Steaua: "Trebuie sa castigam titlul, Cupa si sa ajungem in EL"

Autor: Sport.ro
Marti 17 August 2010, 21:14

Ilie Dumitrescu crede ca este capabil sa duca la bun sfarsit munca inceputa de Piturca in aceasta vara si este hotarat sa castige tot in acest sezon, chiar daca are la dispozitie o echipa noua

"Pentru mine locul doi este un esec. Steaua trebuie sa castige campionatul si Cupa. Eu asa am fost crescut, asa am fost educat."

"Vom avea un program greu, insa toti jucatorii sunt importanti pentru mine si fiecare isi va aduce contributia in acest sezon. Avem un obiectiv clar, acela de a juca in grupele Europa League."

"Eu sint convins ca si Kapetanos era in planurile domnului Piturca. A fost accidentat si de aceea nu a jucat. Pentru mine, este foarte important, sint sigur ca va creste de la joc de joc, este un pivot foarte bun. Momentan eu am incredere in lotul pe care il am la dispozitie. De fapt, am crezut din prima secunda in acest lot", a declarat Ilie Dumitrescu la conferinta de presa.

Noul antrenor al Stelei a comentat si decizia supoterilor din peluze de a nu veni la meciul cu Branesti, in semn de protest fata de plecarea prematura a lui Victor Piturca.

"Eu am avut doua intalniri cu ei. Ii respect, le respect decizia, dar cred ca toti suporterii care tin cu Steaua trebuie sa fie alaturi de echipa.", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Ce se va întâmpla cu persoanele infectate cu Covid-19, dar asimptomatice. Anunțul lui Tătaru
BRAT