Liga 1

Steaua pregateste o revenire de senzatie in retur: "S-a refacut, asteptam sa dea randament maxim!" Pe cine se bazeaza Galca

Steaua se poate baza pe fostul capitan din retur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 13:19
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 13:31

Steaua se poate baza pe Bourceanu in retur. Mijlocasul Stelei si-a revenit dupa accidentare si poate fi folosit de Costel Galca.

Acesta a venit de la Trabzon, sub forma de imprumut, insa a evoluat foarte putin din cauza unei accidentari. Debutul lui Bourceanu a fost cu Dinamo, insa apoi a evoluat rar, preferand sa astepte sa se recupereze total.

”Noi avem un contract valabil un an de zile cu Alex Bourceanu. Nu se pune problema ca cei de la Trabzon sa decida ceva legat de Bourceanu, fara ca noi sa fim consultati. Noi vrem sa-l pastram pe Alex pana la vara, mai ales ca l-am pus pe picioare dupa accidentare. Asteptam sa dea randamentul mult asteptat. Nu uitati ca pana acum a jucat putin de la revenire, primul meci a fost cu Dinamo”, a mai spus Argaseala la Digisport.

Presedintele Stelei confirma astfel ca Steaua nu se desparte de Bourceanu, desi in ultima perioada au aparut zvonuri cum ca s-ar transfera in China.

Modifică setările cookies