Liga 1

Steaua poate face un TRANSFER de senzatie! Scenariul care poate rezolva 'afacerea Toto-Keseru':

Steaua poate muta si in compartimentul ofensiv in aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 17:23
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 17:38

Ieri, Nicolae Dica, secundul lui Galca a vorbit despre faptul ca 'e timpul' ca Steaua sa se desparta de Cristi Tanase, dar si de Claudiu Keseru.

"Tanase ar trebui sa faca acest pas, pentru ca el are 5 ani si jumatate de cand este la Steaua. Sper ca in aceasta iarna sa reuseasca sa se transfere, pentru ca merita acest lucru.

Keseru a reusit si el sa isi relanseze cariera la Steaua. Nici el nu este chiar asa de tanar si ar fi bine pentru el un transfer in strainatate", a spus Nicolae Dica.

Astazi a venit randul lui Toto Tamuz, un atacant interesant pentru Steaua, sa spuna ca nu e ok situatia de la Petrolul. Varful a vorbit despre despre ce se intampla la Ploiesti, iar in aceasta iarna se poate intampla o dubla mutare: plecarea lui Keseru si venirea lui Toto Tamuz la Steaua.

"Este foarte greu, nu sunt obisnuit cu aceasta situatie. Nu stiu cum se poate continua asa. Noi, jucatorii, suntem foarte dezamagiti de lucrurile care s-au intamplat", a spus Tamuz pentru Dolce.

Toto Tamuz este cotat la 2,2 milioane de euro si implineste 27 de ani in luna februarie. El mai are contract la Petrolul pana in vara lui 2016. A marcat 13 goluri pentru ploiesteni in acest sezon: 10 in Liga I, 2 in preliminariile EL si una in grupele EL.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies