Steaua nu cedeaza: RAZBOI de 120.000 de euro cu Adrian Cristea! Ce solutie au gasit oficialii din Ghencea!

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 17:20

	Steaua nu cedeaza: RAZBOI de 120.000 de euro cu Adrian Cristea! Ce solutie au gasit oficialii din Ghencea!

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Steaua l-a anuntat pe Adrian Cristea ca e liber sa plece, insa clubul din Ghencea nu vrea sa-i mai achite mijlocasului prima de Champions League

Cristea a ajuns deja in Israel, la Maccabi Petah Tikva, club care il plateste cu 12.000 de euro pe luna, insa Printul nu poate juca. 

Adrian Cristea nu vrea sa renunte la prima de 120.000 de euro pentru calificarea cu Steaua in grupele Champions League iar echipa din Ghencea nu vrea sa i-o mai achite. Cele doua parti vor merge la judecata.  

Steaua l-a instiintat in scris pe Cristea ca e liber sa plece la orice echipa doreste fara pretentii financiare, sau ca jucatorul poate sa mearga la comisii. Cristea a raspuns si a anuntat clubul ca e de acord cu desfacerea unilaterala a contractului, insa isi vrea prima din contract de 120.000 de euro. 

Steaua nu e insa de acord si incearca sa obtina suma aceasta de la israelieni. Astfel, desi a anuntat initial ca jucatorul e liber sa plece fara pretentii financiare, Steaua cere ca cei 120.000 de euro pentru prima lui Cristea sa fie platita de noul sau club. 

Mai mult, daca nici aceasta metoda nu va da rezultat, Steaua vrea sa-l amendeze pe Adrian Cristea cu 120.000 de euro pentru scandalul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav

Cristea a avut o escapada cu Bianca Dragusanu la Paris in primele zile din 2014 iar sotul acestia a divortat imediat. Steaua considera ca imaginea clubului a fost sifonata prin acest scandal iar Cristea este omul care sa plateasca, sustin surse din Ghencea. 

Steaua i-a amendat pe Gabi Iancu si Stefan Nikolici cu prima de Champions League din cauza scandalurilor in care au fost implicati. 

FOTO Steaua l-a anuntat pe Cristea ca i se va desface contractul, dar acum cere 120.000 de euro pentru transferul in Israel. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies