Steaua nu a incheiat transferurile. Anuntul facut de Becali dupa ce l-a luat pe Enache. Pe ce post mai vor un jucator
Vineri 19 Februarie 2016, 08:23

Steaua nu a incheiat transferurile. Anuntul facut de Becali dupa ce l-a luat pe Enache. Pe ce post mai vor un jucator

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Steaua a reusit 12 transferuri in aceasta vara. O parte dintre jucatori au sanse mici de a evolua in primul 11, Stefanescu fiind de altfel trimis la Voluntari, insa Reghecampf a adus si oameni de baza in prima echipa. Tamas, Pintilii si Marica au inceput titulari meciul cu Chiajna, castigat de Steaua cu 2-0.

La doar cateva zile, Steaua  a mai bifat un transfer, prin aducerea lui Enache de la Astra pentru 500.000 de euro. Enache este unul dintre jucatorii ofertati inca din decembrie de Steaua, care a oferit 1,7 milioane de euro pe Budescu si Enache, tranzactia picand in momentul in care Budescu a primit o oferta din China.

Chiar daca a facut mai multe transferuri, Reghecampf mai vrea un jucator. Acesta vrea sa aduca un portar insa patronul echipei spune ca nu are nicio solutie in vederi, asa ca e putin probabil ca acest lucru sa se intample:

"Papp e un jucator bun dar are momente cand iese din joc. Cu Chiajna a facut multe greseli, eu nu vreau jucatori cu iesiri din joc. Enache acopera fostul de fundas dreapta, am platit 500.000 de euro pe el. Eu l-am dorit intotdeauna dar Reghecampf a insistat. Ei mai vor si un portar dar nu vad pe care si nu cred ca mai luam. Steaua poate intalni orice echipa din Europa fara sa se faca de ras", a spus Gigi Becali la Digi.2 comentarii
  • 19 2016
    ECHIPA DE FOLBAL STEUA 86 DOMNULE RECHECAM AM AFLAT CA AVETI NE VOIE DE UN POTAR MA GANDEAM LA NUNO CLARO PETRU FC STEUA BUCURESTI...
  • 19 2016
    daniaania Sa fim seriosi, astea sunt trasferuri?...
BRAT