"Aici o sa jucam cu stadionul plin!" Steaua s-a mutat OFICIAL la Pitesti. Care e primul meci pe stadionul "Nicolae Dobrin"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2015, 21:17
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2015, 21:18

"N-avem casa! Lasati-ne sa ne mutam la Pitesti", striga Steaua in gura mare in cautarea unei arene pe care sa isi joace meciurile de pe teren propriu pana la finalul anului.

Este oficial. Steaua a anuntat ca isi va desfasura meciurile de acasa la Pitesti in perioada urmatoare. 

 

Meciurile de acasa, la Pitesti!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu autoritatile din Pitesti,...

Posted by FC Steaua Bucuresti on Friday, November 20, 2015


Steaua merge la Liga sa obtina acordul pentru a-si disputa meciurile de pe teren propriu la Pitesti, chiar daca aceasta arena nu a fost mentionata in dosarul de licentiere.

Oficialii Stelei invocata "forta majora", dupa ce portile Arenei Nationale au fost inchise cu lacatul ruginit al birocratiei.

"Pana joia viitoare avem timp sa facem toate upgrade-urile pentru ca stadionul "Nicolae Dobrin" sa poata gazdui meciuri de Liga I", promite Steaua.

Circuitul video, turnichetii si centrul de comanda pot primi si maine OK-ul Ligii, iar Steaua, impreuna cu Primaria Pitesti, vor trebui sa se mai ocupe de amenajarea unor platforme pe stadion, pentru camerele TV, si montarea unui panou electric.

O comisie va merge joi sa verifice daca au fost executate toate lucrarile necesare pentru ca meciul dintre Steaua si Astra sa se poata juca la Pitesti, pe 29 noiembrie.

Steaua invoca "forta majora" din regulament, pe motiv ca Arena Nationala nu si-a obtinut avizul ISU. In spatele acestei decizii este insa si o dorinta a lui Gigi Becali de a muta echipa pe un alt stadion, pentru a scapa de costurile uriase pe care Steaua trebuie sa le suporte pentru fiecare meci jucat pe cel mai mare stadion al tarii.

Costurile totale pentru inchirierea unui singur inel se ridica la peste 50.000 de euro - 30.000 chiria la primarie, 5000 la firma de paza, 7000 de euro pentru firma de curatenie, la toate acestea adaugandu-se si TVA-ul.

"Vom juca la Pitesti! Este oficial. Am finalizat toate discutiile pe care le incepusem cu ceva vreme in urma. Toate meciurile de acasa le vom juca aici, primul va fi cel cu Astra. Vom avea un contract pana la finalul campionatului. Nu am nici o emotie de organizare pentru ca oamenii de aici sunt ambitiosi, isi fac treaba foarte bine si sint gazde bune." - Valeriu Argaseala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!