"Steaua ia campionatul la 5-6 puncte, n-am nicio emotie". Tata Puiu vorbeste despre lupta din Liga I, dar si despre temerile pentru meciul cu Irlanda

"Steaua ia campionatul la 5-6 puncte, n-am nicio emotie". Tata Puiu vorbeste despre lupta din Liga I, dar si despre temerile pentru meciul cu Irlanda

Selectionerul Anghel Iordanescu este de parere ca Steaua va castiga cel de-al treilea titlu de campioana consecutiv. "Tata Puiu" spune ca distanta de 2 puncte fata de ASA nu reprezinta un pericol pentru liderul Ligii I si ca Steaua va incheia in cele din urma sezonul cu o diferenta mai mare.

Prezent la meciul disputat de nationala U16 a Romaniei la Mogosoaia, in fata Bulgariei, Anghel Iordanescu a vorbit despre lupta la titlu, dar si despre urmatoarea actiune a primei reprezentative - meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile pentru EURO 2016.

Selectionerul a comentat situatia din Liga I si apropierea celor de la ASA Targu Mures la doar doua puncte de liderul Steaua, care isi vede amenintata pozitia pentru prima data in ultimii doi ani.

"Tata Puiu" este de parere ca Steaua va lua titlul la o diferenta mai mare decat cea de acum si spune ca echipa lui Costel Galca va reusi sa termine cu brio sezonul, in ciuda formei mai slabe aratate in ultima perioada.

"Steaua castiga campionatul la 5-6 puncte, va zic sigur, nu am nicio emotie. O sa ma acuze lumea ca sunt stelist, dar va asigur ca Steaua ia titlul", a spus Anghel Iordanescu.

De asemenea, Iordanescu a vorbit si despre meciul cu Irlanda de Nord, spunand ca principala sa temere este legata de forma fizica a stranierilor. Unii dintre jucatorii echipei nationale vor termina sezonul foarte devreme si isi pot pierde conditia fizica pana la ora jocului cu Irlanda.

"Am emotii pentru meciul cu Irlanda, pentru ca stranierii termina repede campionatele. De exemplu, Sanmartean va sta 14 zile fara sa joace", a mai spus Iordanescu.

Nationala U16 a Romaniei a invins astazi Bulgaria cu 2-1.

Echipa Romaniei: 1. Adelin Iliescu - 2. Denis Harut (18. Daniel Chifu, min. 67), 6. Stefan Padureț, 3. Constantin Dima, 4. Cristian Podina (16. Dan Berci, min. 37) - 7. Vlad Dragomir-cpt. (19. Carlos Chertes, min. 77), 5. Radu Boboc (17. Marco Dulca, min. 67) - 8. George Ganea (20. Hery Kim, min. 52), 10. Nicusor Craiu (13. Krisztyan Moskola, min. 77), 11. Alexandru Matan (15. Rares Lazar, min. 52) - 9. Andrei Mezin (14. Robert Moldoveanu, min. 52)
 
Rezerve: 12. Alexandru Costache

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: ”Cîţu este în poziţia pe care o are ca urmare a negocierilor conduse de mine”. ”Este un lucru care mă afectează”
BRAT
Modifică setările cookies