Steaua Al Hilal mihai pintilii Superliga

Steaua i-a reclamat pe "arabii lui Reghe" la FIFA, sauditii s-au grabit sa raspunda: "Trimitem banii pana la sfarsitul lunii"

Steaua l-a vandut in aceasta vara pe mijlocasul Mihai Pintilii la Al Hilal, echipa care l-a numit antrenor pe Laurentiu Reghecampf. Cele doua cluburi s-au inteles pentru suma de 2,2 milioane de euro, intr-o singura transa, dar campioana Romaniei inca nu a incasat niciun euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 08:46
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 09:15

Vandut in schimbul a 2,2 milioane de euro la Al Hilal, in Arabia Saudita, Mihai Pintilii inca nu i-a adus niciun cent Stelei. Nu insa din vina lui, ci din vina sefilor clubului arab, care, potrivit oficialilor din Ghencea, inca nu au virat suma prevazuta in contract.

Potrivit presei arabe, care a obtinut o reactie a presedintelui Valeriu Argaseala, Al Hilal nu s-a tinut de promisiune - aceea de a vira toata suma pana la jumatatea lunii iulie.

Desi campioana Ligii I a incercat sa rezolve diferentul pe cale amiabila, conducatorii din Ghencea s-au vazut nevoiti sa apeleze la instantele supreme si s-au adresat FIFA, mai ales in conditiile in care acestia trebuie sa plateasca la randul lor o parte din suma catre Pandurii.

"Am depus un memoriu la FIFA impotriva celor de la Al Hilal, intrucat nu au respectat acordul de transfer in cazul lui Pintilii. Ei ar fi trebuit sa achite intreaga suma pana la jumatatea lunii iulie. Am apelat la FIFA dupa ce am epuizat toate celelalte cai, am incercat sa vorbim cu ei, sa-i sunam, le-am trimis mesaje prin fax si e-mail, dar nu am primit niciun raspuns. Este destul de ciudat, pentru ca nu am avut probleme de acest gen cu Al Hilal in trecut. Nu ne asteptam la asa ceva", a spus Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, potrivit presei arabe, citat si de ziare.com

De cealalta parte, reactii seicilor sauditi a venit prompt, acestia spunand ca nu au primit inca nicio instiintare din partea FIFA. "Vicele" lui Al Hilal, Mohammed Alhmidani, spune ca nu stie de nicio plangere si ca banii vor fi virati pana la finalul acestei luni.

"Clubul nostru nu a primit nicio plangere oficiala. Steaua isi va primit banii pana la sfarsitul lunii septembrie", a spus acesta.

Steaua va trebui sa achite 20% din suma incasata de la Al Hilal catre Pandurii, potrivit unei clauze din contractul semnat intre cele doua cluburi din Liga I la momentul transferului jucatorului.

Modifică setările cookies