Liga 1

Steaua i-a ofertat pe Arlauskis si Prepelita. Latovlevici, singurul care pleaca 100% gratis in vara! Anuntul facut de presedinte

Galca a fost confirmat la Steaua pana in vara. Argaseala confirma ca doar Arlauskis si Prepelita au fost ofertati.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 15:14
Data actualizarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 15:19

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca in partida cu Rapid, scor 0-1, contand pentru prima etapa a returului, au fost cateva greseli de arbitraj, insa a precizat ca jucatorii pregatiti de Constantin Galca ar fi trebuit sa treaca peste ele.

"In fotbal exista si asemenea momente. Dupa meciul pe care toata lumea l-a considerat ca fiind foarte bun cu Astra, a aparut acest meci cu Rapidul, in care ati vazut o mobilizare extraordinara a celor de la Rapid, dat fiind faptul ca sunt in situatia in care sunt si dintr-un ssut pe poarta au avut un gol, noi din cinci suturi pe poarta nu am marcat. Au fost si cateva greseli de arbitraj, dar o echipa puternica cum este Steaua ar fi trebuit sa treaca peste", a spus Argaseala.

Intrebat daca Steaua ar fi obtinut un alt rezultat contra FC Rapid in cazul in care i-ar fi folosit pe Giedrius Arlauskis, Andrei Prepelita si Iasmin Latovlevici, care au fost exclusi din lot deoarece au refuzat prelungirea contractelor, Argaseala a raspuns: "Sa mai jucam o data cu Rapid, sa-i bagam si pe cei trei si sa vedem daca rezultatul va fi altul. Ei se antreneaza cu echipa, sunt jucatori ai Stelei, fac parte din lot, nu e niciun fel de problema. Arlauskis a spus ca este disponibil sa joace la o echipa de Liga Campionilor. Din noiembrie discutam si a zis ca el nu refuza Steaua, insa a spus ca ar vrea sa vada sigur ca echipa la care joaca are sanse sa se califice in Liga Campionilor. Eu cred ca el chiar asta urmareste. Prepelita ramane sa dea raspunsul si el."

Oficialul stelist a precizat ca antrenorul Constantin Galca va ramane antrenorul liderului Ligii I pana la finalul sezonului. "Nu e prima data cand la Steaua, in fiecare saptamana, dupa un meci care a fost pierdut, apare o noua varianta de antrenor sau o discutie asupra antrenorilor. Ei au contract de munca, care trebuie respectat atat de angajator, cat si de antrenor", a completat Argaseala.

Modifică setările cookies