Steaua i-a luat pe Papp si Bourceanu si negociaza cu Rusescu! Transferurile sunt facute praf: "Pe Breeveld de ce l-au mai luat?"

Steaua i-a luat pe Papp si Bourceanu si negociaza cu Rusescu! Transferurile sunt facute praf: "Pe Breeveld de ce l-au mai luat?"

Steaua l-a luat pe Papp si negociaza cu Bourceanu si Rusescu.

Fostul sef de la LPF nu crede in transferurile Stelei din aceasta vara. Ros-albastrii l-au adus pe Papp saptamana aceasta, Bourceanu a fost imprumutat un an iar Rusescu este si el in negocieri avansate.

"Nu mi se par mutari fantastice. Steaua avea nevoie de valori, acesti jucatori nu au jucat pe unde au fost. Multi au plecat valori si s-au intors mai slabi. Cine e fotbalist si stie bine cu mingea se impune, cine e doar pe alergatura nu se impune. Suporterii Stelei ar trebui sa isi indrepte protestele spre cei care nu iau jucatori de valoare, nu spre jucatori, asta e valoarea unora, nu poti sa faci cal de cursa dintr-un magar. La Steaua daca se accidenteaza doi jucatori gata cu valoarea echipei, nu e usor sa pierzi jucatorii de valoare si sa vina altii. Uitati-va de Breeveld, nu are nicio pasa finala, nu e jucator care sa iti castige meciul, nu e vreo inteligenta. In momentul in care vinzi pe bani multi, cumperi pe bani multi.", a spus Dumitru Dragomir in direct la Sport.ro.

Acesta a comentat si situatia de la echipa nationala, acolo unde Piturca e ca si plecat in Arabia Saudita, la Al Ittihad: "Burleanu nu are bani pentru Reghecampf, nici strainii nu sunt o varianta. Rednic este o varianta pentru nationala, e de talie europeana, mare de tot. Sunt astia tineri, Razvan Lucescu, si el e bun de tot.", a spus Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă pentru omor după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies