Steaua i-a gasit inlocuitor lui Budescu! A luat un numar 10 cu aproape 100 de meciuri in Bundesliga! Anuntul lui Becali

Steaua i-a gasit inlocuitor lui Budescu! A luat un numar 10 cu aproape 100 de meciuri in Bundesliga! Anuntul lui Becali

Reghecampf si Becali s-au reorientat dupa ce Budescu a refuzat si ultima oferta a Stelei!

Campioana s-a inteles cu neamtul Timo Gebhart, ultima oarala Nurnberg.

"N-am semnat, dat am inchis negocierile. 95%, totul e rezolvat! Semnam doua contracte, pe 6 luni si pe 2 ani. Daca ne place pana la vara, il pastram inca doi ani. La Steaua nu mai risc nimic, niciodata. Nu stiu eu, Reghe si Anamaria il cunosc, ei il cunosc pe jucator. Nu stiu daca a facut vizita medicala, de asta se ocupa oamenii de la club, nu ma intereseaza pe mine", a spus Gigi Becali la Digisport.

Gebhart, 26 de ani, a trecut pe la Munchen 1860, VFB Stuttgart si Nurnberg. Cu VFB are prezente in Champions League in perioada in care si Marica juca la Stuttgart.

"Nu e un clasic numar 10, e un jucator de banda. Poate juca si in banda foarte bine. El e inca jucatorul lui Nurnberg, a avut niste probleme, acum vrea sa revina la cel mai inalt nivel", a explicat antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf.

"N-a avut baiatul pretentie la bani. A zis ca vine in orice fel de conditii. Nu-l intereseaza banii. A spus ca cere bani daca demonstreza. O sa fie ceva de genul lui Marica, dar mult mai putini bani. Prima de Champions League o va primi in functie de meciurile jucate. Ia 200 000 daca joaca 50 % din meciurile de calificare si 100 000 daca intra in 25% din jocuri", a dezvaluit Becali conditiile financiare in care vine Gebhart la Steaua.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Zeci de percheziții ale DIICOT într-un dosar de delapidare la Opera Națională Iași
BRAT

Modifică setările cookies