Steaua i-a gasit inlocuitor lui Adi Popa: "Fac fata la orice echipa!" Are 21 de ani, costa 400.000 si a fost dorit in Germania

Steaua i-a gasit inlocuitor lui Adi Popa: "Fac fata la orice echipa!" Are 21 de ani, costa 400.000 si a fost dorit in Germania

Adi Popa va pleca in aceasta iarna de la Steaua! Mioveni - Steaua, 20:30, ProTV!

Popa, unul dintre cei mai vechi jucatori din lotul Stelei, nu si-a prelungit contractul si poate sa plece gratis vara viitoare. Becali vrea sa-l vanda insa din aceasta iarna ca sa recupereze o parte din banii investiti in Popa de-a lungul timpului.

In locul lui Popa, Steaua il vrea pe Cristi Barbut, urmasul lui Torje de la Timisoara. Mijlocasul are 21 de ani, 1.66m inaltime si e impresariat de Cristea opria, la fel ca fostul dinamovist. Barbut a dat probe la Koln si a fost aproape de Pandurii, iar acum are sansa vietii de a merge la Steaua. Barbut e cotat la 400.000 de euro in prezent pe transfermarkt.de. Ieri, jucatorul a declarat ca e gata sa faca pasul cel mare.

"Nu stiu, inca nu ma gandesc la oferte. Dupa terminarea campionatului, vom vedea ce se va intampla pe viitor. Stiu ca au fost ceva discutii cu impresarul meu, dar nu mi-a transmis nimic sigur. Eu cred ca sunt pregatit sa merg la orice echipa, mai ales in tara", a spus Barbut.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies