Steaua fara puncte/Bucur: "Buzau nu se retrage, nu am nicio legatura cu Steaua!"

Autor: Sport.ro
Luni 24 Noiembrie 2008, 13:12
Steaua fara puncte/Bucur: "Buzau nu se retrage, nu am nicio legatura cu Steaua!"

Anuntata de presa ca sigura, retragerea Buzaului din Liga I nu va avea loc. Patronul Gloriei Buzau, Costel Bucur spune ca va reconstrui echipa la iarna si va incerca sa realizeze baremul.

Costel Bucur declara ca nu se va retrage din campionat pentru ca Steaua sa primeasca punctele pierdute prin egalul din meciul direct si, mai mult, este hotarat sa trimita toti jucatorii imprumutati din Ghencea inapoi la echipa lui Dorinel Munteanu.
"Gloria Buzau nu se retrage, sunt numai minciuni. Eu nu am nicio presiune nici de la Steaua, nici de la altcineva. Cum sa fac jocul Stelei, cand pe noi toti ne-au batut, numai ei nu? Nu mai am nicio legatura cu Steaua, ma mai leaga doar o amicitie cu Gigi Becali. Steaua sa-si vada de treaba ei, noi de a noastra. Eu vreau sa intaresc echipa din iarna si sper ca la finalul sezonului sa fac baremul. O sa o iau iar de la capat din Liga a II-a cu jucatori tineri", a spus Costel Bucur.

"Din iarna, toti jucatorii Stelei imprumutati la Buzau se vor intoarce in Ghencea. Bicfalvi, Tudose si Litu nu vor mai juca la noi. In afara de Bicfalvi, ceilalti doi au avut probleme disciplinare si de aceea au stat mai mult pe la echipa a doua. Si Claudiu Ionescu are o clauza de 250.000 de euro, iar daca cineva va plati acesti bani va pleca si el. O sa mai tin cativa straini la echipa, ca Fallardo, care joaca bine la mijlocul terenului, Thiago, care este un fundas de perspectiva, iar de Tavares si Arcaba sunt foarte mutumit" a incheiat Bucur pentru agentia Newsin.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT