Steaua e favorita la castigarea titlului dar te imbogatesti daca pariezi pe Rapid! Vezi cotele la pariuri pentru titlul din Liga I

Steaua e favorita la castigarea titlului dar te imbogatesti daca pariezi pe Rapid! Vezi cotele la pariuri pentru titlul din Liga I

Viitorul si Targu Mures sunt la coada clasamentului.

Steaua este principala favorita la titlul in acest sezon, avand o cota de 2,20 pentru a-si apara titlul castigat in ultimele 2 sezoane. Ros-albastrii au pierdut atat antrenorul cat si cei mai buni trei jucatori, Tatarusaun, Pintilii si Piovaccari plecand din Ghencea in aceasta vara, insa raman favoriti la titlu.

Acestia sunt urmati de Astra si Petrolul, in timp ce marea rivala, Dinamo, are o cota de 7 la castigarea titlului. Surpriza vine de la Rapid, care are o cota de 151 sa castige titlul, cea mai mare din ultimii 20 de ani pentru clubul giulestean.

Ultimii pe lista sunt Targu Mures si Viitorul, care ar realiza o adevarata surpriza daca ar castiga titlul in acest sezon, avand o cota gigantica: 1001.

 

Cota mare si in Cupa Ligii

In aceasta seara, Steaua are cota 1,57 sa castige in Giulesti, in timp ce un egal are cota 4.00, iar Rapidul are cota 4,75 sa se impuna in fata echipei campioane, desi au doar 11 jucatori de camp valabili in lot, restul fiind juniori. Casele de pariuri au tinut cont si de faptul ca Steaua este foarte probabil sa bage rezervele in teren, la meciul din Cupa Ligii.

Cote la castigarea campionatului:

Steaua - 2,20
Astra - 3,20
Petrolul - 4,00
Dinamo - 7,00
CFR Cluj - 15,00
...
Rapid - 151
...
Viitorul - 1001
Targu Mures - 1001

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies