Steaua corigenta! Iordanescu, cuvinte grele la adresa campioanei: "Jucatorii sunt complet depasiti, sunt UZATI! Eliminarea lui Pintilii s-a vazut din elicopter!"

Autor: Sport.ro
Luni 09 Decembrie 2013, 19:40

	Steaua corigenta! Iordanescu, cuvinte grele la adresa campioanei: "Jucatorii sunt complet depasiti, sunt UZATI! Eliminarea lui Pintilii s-a vazut din elicopter!"

► Bate-i, muica! Pandurii – Pacos, joi 20:00, in direct la PRO TV si Voyo.ro!

Anghel Iordanescu, fostul mare antrenor al Stelei, a vorbit in direct la Sport.ro despre prestatia Stelei din meciul cu Otelul, acesta declarandu-se dezamagit de jocul echipei si rusinat de arbitrajul lui Iulian Dima.

"Steaua a ramas corigenta. Cel mai mult deranjeaza ca jocul sufera enorm, sunt foarte multi jucatori care sunt complet depasiti. Probabil ca este si datorita sezonului incarcat, poate si din cauza faptului ca jucatorii au fost solicitati pe mai multe fronturi. Din acest punct de vedere, cred ca sunt uzati, este clar ca sunt uzati. Una peste alta, si numarul restrans de jucatori, in sensul ca sunt foarte multi jucatori care au prins prea putine minute de joc, desi fac parte din echipa si s-a spus ca este cea mai valoroasa echipa.

Arbitrajul a fost partinitor, extrem de partinitor. nu am zis pentru cine, dar ma intelegeti. Sunt stelist, dar parca asta a fost prea mult.

Nu stiu si nu vreau sa cred ca arbitrul a intentionat, dar la un moment dat nu am mai inteles nimic. Parca in unele momente a parut un arbitraj tendentios.

Faza de la eliminarea lui Pintilii s-a vazut din elicopter. Trebuia sa ia rosu, il merita. Eu ma limitez in a spune ca nu mi-a placut arbitrajul, asta e parerea mea. La un moment dat, nu-mi venea sa cred ca vad ceea ce vad.

Otelul putea spera la mai mult, putea chiar sa castige pe final, daca nu erau greselile de arbitraj.

Cred ca Steaua, chiar daca strabate o perioada extrem de delicata, isi va reveni. Are insa nevoie de o pauza si de transferuri urgente. Pauza ii va ajuta extrem de mult, jucatorii au nevoie de vacanta.

Steaua trebuie sa se intareasca pe mai multe posturi, iar eu sper ca cei din conducere au vazut asta. Sunt prea multi jucatori in lot care someaza, in loc sa fie solutii bune.

Reghe l-a fortat pe Varela pe postul de fundas dreapta pentru ca, cred eu, vrea sa-l foloseasca acolo si in meciul cu Chelsea. In zona centrala, unde au fost Pintilii, Bourceanu si Prepelita, si-a dorit sa aiba jucatorii cu cea mai mare experienta. S-a gandit tot la meciul de la Londra.

In momentul de fata, jucatorii sunt suprasolicitati, cred ca cei din conducere sunt constienti ca trebuie o pauza, de aia vor sa amane meciurile pentru primavara.

Mai mult, Astra se afla si ea intr-o forma buna, lucru care ar putea sa influenteze acest tur de campionat, mai ales daca bate Vasluiul si se distanteaza la 6 puncte de Steaua. Nu trebuie insa sa uitam ca Steaua este neinvinsa, asta este un lucru bun, insa, realist, jocul sufera foarte rau. Am putea spune ca Steaua a castigat un punct cu Otelul", a spus Anghel Iordanescu la SPECIAL, in direct la Sport.ro

Atac armat în Germania: cel puțin 9 oameni, uciși în Hanau. Reacția președintelui Iohannis
BRAT