Live Text
Gloria Bistrita - Steaua

Steaua pierde primul episod din 'Bati sau Mori' Bistrita 1-0 Steaua! Vezi imagini de la meci!

Bistrita 1-0 Steaua | Steaua a pierdut prima batalie din programul de foc in care a intrat! Stelistii aveau nevoie de patru victorii in patru meciuri: pe prima au ratat-o dupa ce au plecat cu coada intre picioare de la Bistrita!

Victor Piturca a plecat din Ghencea si a luat spectatorii cu el! Steaua si Dinamo sufera de aceeasi boala: ambele rivale au fost abandonate de suporteri.

Doar 7 suporteri au ajuns astazi la Bistrita unde mai era asteptat un autocar cu fani pana la ora meciului, au anuntat surse ale jandarmeriei la Sport.ro.  Steaua cauta a patra victorie in campionat in deplasare la Bistrita.

Viorel Paunescu la Sport.ro: "Orice meci de aici inainte e foarte important pentru pozitiile fruntase din clasament. Am convingerea ca Steaua va cistiga. Oricare jucator poate sa marcheze, toti au ajuns in Ghencea pentru ca au valoare.

Cind nu poate nimeni din atac, apare o varianta la care nu te astepti, sint multi jucatori buni la Steaua. Daca pleaca Bogdan Stancu din Liga I, nu se va intimpla deoarece clubul nu are bani, ci pentru ca jucatorului i-ar fi mai bine in alta parte din punct de vedere sportiv.”
 

Echipele de start:

Bistrita: Albut - Achim, Frasinescu, Szukala, Velcovici - Keita, Marginean, Muresan, Petre - B. Moraes, J. Moraes

Rezerve: Irimia, Nastase, Coroian, Nalati, Mandea, Predescu, Bajenaru

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Geraldo, Galamaz, Brandan - Marinescu, Ricardo - Szekely, Stancu, Nicolita - Bilasco

Rezerve: Lungu, Gardos, Kapetanos, Latovlevic, Surdu, Apostol, Matei

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies